2013. október 31.

Kulcsember program

Gondolkozott már azon, hogy önnel vagy ön nélkül ér többet a cége?  Mindenkit büszkeséggel tölt el, ha a saját munkája, kapcsolatrendszere, hozzáadott értéke nélkülözhetetlen a saját vállalatában. Sajnos minél jobban, annál nagyobb a kockázat, hogy valami közbejöhet. Akár az ön egészségi állapotát illetően, amitől a cége akár el is értéktelenedhet!
 
Gondolt már arra, hogy egyszer kiszáll majd a cégéből? Hogy eladja és élvezi élete gyümölcsét? Meg tudja ezt tenni akkor, ha az ön személyes közreműködése nélkül a vállalata megbénul?
 
Belegondolt már abba, hogy mi történne, ha egy évek alatt kiképzett, bizalmi embere otthagyná a cégét? Lehet, hogy épp a konkurenciához szerződne?  
 
Ha ezek a gondolatok már megérintették, akkor ön is fontosnak tartja olyan menedzserek/ ügyvezető kinevelését, akik lojálisak a cégéhez, rövidebb - hosszabb ideig rájuk bízható a cég vezetése. Valószínűleg önnek is van bizalmi embere, helyettese. Hogyan köti őt a vállalkozáshoz? Céges autó, telefon? Ez alapvetően lelkiismereti kérdés, de mindenképp hasznos, ha anyagilag is érdekeltté teszi őt a maradásban. Ismerjen meg most 2 olyan megoldást, mely alkalmas erre a célra és 100%-ban költségként leírható!
 
  1. Korlátlan magánklinikai ellátás és éves menedzserszűrés 
  2. Privát megtakarítási számla nyugdíj vagy egyéb célra

(A részleteket illetően kérem vegye fel velem a kapcsolatot!)

Hívjuk ezt KULCSEMBER PROGRAMNAK! A megoldások lényege, hogy a szerződéseket úgy kell megkötni, hogy a cégből való kilépéskor azokat az alkalmazott a cégtulajdonos engedélye nélkül ne vihesse magával. Sőt! Azokat lehessen a régi helyett újonan belépő bizalmi ember nevére íratni! Akár több millió forintos értékben. Egy nagyobb összeg elvesztésétől való félelem erősebb emóció, mint a céges autó, telefon hiánya, amit az új munkahelyén ugyanúgy megkap.
 
 
Tippek: 
  1. Képzelje el, mi történne a cégében, ha ön hirtelen 1 hónapig nem lenne elérhető!
  2. Készítsen egy "vészforgatókönyvet" ilyen esetre! Beszélje meg cégtársaival, alkalmazottaival!
  3. Kezdjen el kiképezni egy hosszú távon is megbízható helyettes cégvezetőt!
  4. Tegye erkölcsileg és anyagilag is érdekeltté a hosszú távú együttműködésben!


Üdvözlettel,
 
Pálmai Viktor
Elite Finance
Független Pénzügyi Szakértő
Tel: +36 30 7373585
Mail: palmai.viktor@elitefinance.hu 


A tájékoztatás nem minősül jogi tanácsadásnak, amennyiben további kérdése lenne, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot.
© 2002-2024 Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | Állásajánlat