Könyvelés, adótanácsadás Budapesten (V. kerület, Fővám tér) és Kecskeméten


Üdvözöljük a Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. és az N-BRITE Horizont Kft.  honlapján!

A Brite Könyvelő Kft.-t a tulajdonosok 2002-ben azzal a céllal hozták létre, hogy teljeskörű könyvelési, adó és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást nyújtson a gazdasági társaságok minél szélesebb körének. 2011-ben tulajdonostárs bevonásával megalapításra került az N-BRITE Horizont Kft., kecskeméti székhellyel, a fővárosi iroda szakmai támogatásával.

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ingatlan- fejlesztéssel, ingatlanforgalmazással foglalkozó társaságok, vendéglátóipari egységek
valamint ügyvédi irodák könyvvezetésében, adózási gyakorlatában, továbbá a vállalkozások átalakulásával kapcsolatos adózási és számviteli feladatok ellátásában. Az utóbbi három évben alapítványok, non-profit szervezetek könyvelésében is jártasságra tettünk szert.

A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint vállaljuk speciális vezetői igényeket kielégítő kontrolling kimutatások elkészítését. Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére helyszíni könyvelést biztosítunk, akár napi többórás jelenléttel.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az igényes könyvvezetéshez szükséges információk beszerzésére és az ügyfelek határidőben történő tájékoztatására.

Minőségi Könyvelők Klubja tagság A minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében rendszeresen részt veszünk a szakmai továbbképzéseken, továbbá munkánkat könyvvizsgálók és jogászok is segítik. 2011-ben mindkét társaság felvételt nyert a Minőségi Könyvelők Klubjának tagjai közé.

Irodáinkban korszerű számítástechnikai eszközökön dolgozunk. Az általunk tárolt dokumentumok és adatok biztonságáról rendszeres mentéssel gondoskodunk. Ügyfeleink anyagi biztonságát többéves tapasztalatunk és ellenőrzési rendszerünk mellett szakmai felelősségbiztosítás is garantálja.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt és cégét is ügyfeleink között üdvözölhetjük!


Gergely Beáta
Ügyvezető igazgató

 

 

BRITE Könyvelő Kft. Budapest, ügyvezető
Gergely Beáta
BRITE Könyvelő Kft. Budapest, ügyvezető
N-BRITE Horizont Kft. Kecskemét, ügyvezető
Kissné Kovács Nóra
N-BRITE Horizont Kft. Kecskemét, ügyvezető

irodavezető, senior könyvelő
Nagy Katalin
irodavezető, senior könyvelő
senior könyvelő
Nagy Tibor
senior könyvelő
senior könyvelő
Kovács Réka
senior könyvelő
© 2002-2021 Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató