Könyvelés, adótanácsadás Budapesten, Esztergomban, Kecskeméten és Mohácson


A Brite Könyvelő Kft. 2002-ben alakult meg, hogy teljeskörű könyvelési, adó és pénzügyi tanácsadói szolgáltatásokat nyújtson a gazdasági társaságok minél szélesebb körének. A folyamatos bővülések eredményeként jelenleg már négy városban vagyunk jelen (Budapest, Esztergom, Kecskemét és Mohács).

Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ingatlanfejlesztéssel, ingatlanforgalmazással foglalkozó társaságok, vendéglátóipari egységek valamint ügyvédi irodák könyvvezetésében, adózási gyakorlatában, továbbá a vállalkozások átalakulásával kapcsolatos adózási és számviteli feladatok ellátásában. Az utóbbi években alapítványok, non-profit szervezetek könyvelésében is nagy jártasságra tettünk szert.

A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint vállaljuk speciális vezetői igényeket kielégítő kontrolling kimutatások elkészítését. Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére helyszíni könyvelést biztosítunk, akár napi többórás jelenléttel.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az igényes könyvvezetéshez szükséges információk beszerzésére és az ügyfelek határidőben történő tájékoztatására.

Minőségi Könyvelők Klubja tagság A minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében rendszeresen részt veszünk a szakmai továbbképzéseken, továbbá munkánkat könyvvizsgálók és jogászok is segítik. 2011-ben több irodánk is felvételt nyert a Minőségi Könyvelők Klubjának tagjai közé.

A XXI. századi papírmentes könyvelőiroda

Irodáinkban korszerű eszközökkel és folyamatokkal dolgozunk. Saját fejlesztésű rendszereinkkel gyorsabban és hatékonyabban végezzük el adatainak feldolgozását és kiértékelését.

  • Az ügyfeleink által beszkennelt és elküldött számlákat rendszerünk felismeri és az adatokat a könyvelői adatbázisba tölti.
  • A NAV-tól lekért adatok alapján értesítést küld a hiányzó számlákról.
  • A munkaidő nyilvántartásunk segítségével a bérjegyzékek elkészítése is sokkal egyszerűbb.

Ügyfeleink anyagi biztonságát többéves tapasztalatunk és ellenőrzési rendszerünk mellett szakmai felelősségbiztosítás is garantálja.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt és cégét is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

BRITE Könyvelő Kft. ügyvezető
Gergely Beáta
BRITE Könyvelő Kft. ügyvezető
N-BRITE Horizont Kft. ügyvezető
Kissné Kovács Nóra
N-BRITE Horizont Kft. ügyvezető
irodavezető,<br>senior könyvelő
Nagy Katalin
irodavezető,
senior könyvelő

Könyvelés, bérszámfejtés,
adminisztráció


Balázs Dóra Dankovics Dávid Égi Zalán Farkas-Borók Nikolett Gyürky Dávid Hara Eszter Hováth Beáta Izsó Bernadett Kiss Enikő Kovács Nóra Lőrinczné Balogh Emese Nagy Tibor Nagy-Juhák Andrea Pleskonics Anett Romfa Evelin Rovács Szilvia Edit Sebők Bence Tápainé Rokolya Boglárka
© 2002-2023 Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | Állásajánlat