A Brite könyvelési szolgáltatásaiFőkönyvi könyvelés

Vállaljuk kettős könyvvezetés elvégzését, bármilyen társasági formában működtetett vállalkozás részére. Bevallásait, analitikáit, kötelező nyilvántartásait a mindenkori hatályos számviteli - és adótörvények alapján állítjuk össze. Havonta főkönyvi kivonatot, igény szerint évközi beszámolót készítünk. Az adó- és járulékfizetési kötelezettségekről időben tájékoztatást nyújtunk, javasoljuk az előlegfizetés mérséklésének kérelmét, amennyiben az a tárgyévi várható eredményadatok alapján indokolt. Havonta konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 

Társaságok átalakulása

Vállaljuk az átalakulás során elkészítendő vagyonmérleg tervezetek, vagyonleltár tervezetek, a végleges vagyonmérlegek, vagyonleltárak elkészítését, valamint a szükséges adóbevallások elkészítését. Vizsgáljuk az átalakulás hatását mind az átalakuló, mind a tulajdonos cégek tekintetében és erről előzetes tájékoztatást nyújtunk.

Bérszámfejtés

A kötelező munkaügyi nyilvántartások vezetése, bérszámfejtési teendők ellátása, tanácsadás.

APEH és TB ügyek képviseletének ellátása

Felhatalmazás alapján ügyfeleink szakszerű képviseletét látjuk el az APEH, az Országos Egészségügyi Pénztár és egyéb szakhatóságok felé.

Szabályzatok elkészítése

- Számviteli politika
- Számlarend és bizonylati szabályzat
- Pénzkezelési szabályzat
- Értékelési szabályzat
- Leltározási szabályzat
- Selejtezési szabályzat

Könyvvizsgálat

Kiterjedt szakmai kapcsolataink révén elvégeztetjük a cégek éves beszámolóinak auditálását, valamint a cégek tulajdonosai által kért egyéb vagyoni, gazdasági állapot alátámasztását, vizsgálatát, átvilágítását.

Jogi képviselet biztosítása

Megbízható partneri körünk segítségével igény esetén irodánk tapasztalt jogi képviselőt ajánl ügyfelei számára.

© 2002-2024 Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | Állásajánlat