2017. március 22.

Sikertitkok, márkaépítés, idő és pénzmegtakarítás a digitális technika segítségével

Holnap éjfélig (2017. március 23.) még lehet regisztrálni a Budapesti Kisvállalkozói Napra. Hogy miért is érdemes?
 
Ki tudja hányszor indul el egy vállalkozó megoldani egyetlen problémát?  És hányszor nem sikerül, mire végül mégis megoldja. Menet közben – fél kézzel - még lehet, hogy megold tizet, huszat, ötvenet, de valami mégis… az az egy, valahogy kifog rajtunk.
 
Aki ezt már próbálta, tudja, hogy milyen sok időt el lehet vesztegetni információk hiányában, zsákutcákban tekeregve. S van úgy, hogy az orrunk előtt a megoldás, csak épp nem vesszük észre.
 
És azt is tudja, hogy ha az Ön vállalkozásának sikeréhez 10 összetevőre van szükség, akkor a kilenc pont annyira nem elég, mint az egy.
 
Most viszont lehetőség van olyan időtöltésre, ami busásan visszaadja a rászánt idő értékét. Talán pont az Ön tizedik összetevője kerül reflektorfénybe ezen a napon.
 
Bizonyára hallott Dale Carnegie-ről, az üzleti sikerek titkát – messze nem ingyen feltáró, hihetetlen üzleti sikereket felvonultató kollégájáról. Igen, Önök kollégák, hiszen cégvezetéssel, cégek működtetésével foglalkoznak mindketten.
 
Egy Dale Carnegie többnapos tréning rendszerint többszázezer forintos kiadást, és életreszóló élményt jelent.
 
Most viszont a Budapesti Kisvállalkozói Nap keretén belül, cégünk, a Brite Kft. ügyfeleként,  6.000 Ft-os részvételi díj ellenében hallgathatja meg többek között  Kardos Géza, a budapesti Dale Carnegie Intézet kiváló előadójának előadását a sikeres cégvezetők titkairól.
 
A többi előadás is rendkívül aktuális, és időszerű – itt személyesen találkozhat hírneves előadókkal, akikkel nem lehet csak úgy az utcán és akármikor összefutni!
 
Kérem, tekintse át az alábbi programot, s látni fogja, hogy a rászánt ideje sokszorosan megtérülhet a programon való részvétel által. Nem beszélve az itt szerezhető értékes kapcsolati tőkéről, amely akár naponta kamatozik…
 
És a részletek:
 
 
A Brite Könyvelő Kft. tagságára tekintettel ügyfeleink kedvezményes áron vehetnek részt a rendezvényen.
A részvételi díj 6.000 Ft – ehhez jelölni szükséges a kedvezményes részvételi jegy típusnál, hogy „Könyvelőm tagja a Minősített Könyvelők Egyesületének”, és fel kell tüntetni a Brite Könyvelő Kft.-t az alatta lévő mezőbe. Ha kettő résztvevő jelentkezik egy cégtől, a második résztvevő 50 % kedvezményt kap.
 

A jelentkezést az alábbi linken lehet megtenni:
https://www.minositettkonyvelok.hu/budapesti-kisvallalkozoi-nap/
 
A Minősített Könyvelők Egyesülete bemutatja:

Az előadás időpontja:
2017. március 27.

Az előadás helyszíne:
Lurdy Ház (Budapest),
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.



A tájékoztatás nem minősül jogi tanácsadásnak, amennyiben további kérdése lenne, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot.
© 2002-2024 Brite Könyvelő, Tanácsadó Kft. | Kapcsolat | Adatvédelmi tájékoztató | Állásajánlat